تشکیل جلسه ستاد مدیریت بحران در پی صدور هشدار قرمز هواشناسی خبر خوش برای بازنشستگان و کارکنان نظام سلامت وضعیت تعطیلی مدارس و ادارات در روز شنبه ۴ اسفند مدیر عامل خبرگزاری قوه قضائیه: هر دو سارق دانشجوی دانشگاه تهران ایرانی هستند انسداد محور عباس آباد-کلاردشت به علت ریزش کوه آخرین وضعیت جوی و ترافیکی راه‌های کشور / بارش برف و باران در برخی محور‌ها افتتاح بازار بزرگ میوه و تره‌بار غرب استان تهران در شهریار بارش برف و باران شدید در مازندران / سفر به شمال ممنوع هواشناسی: یخبندان در راه تهران؛ هوا ۱۰ درجه سردتر می‌شود وزیر آموزش و پرورش: حل مسائل معیشتی معلمان از اولویت‌ها است پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک توضیحات وزیر آموزش و پرورش در خصوص رقم یک میلیونی بازمانده از تحصیل در کشور صحنه قتل دانشجوی دانشگاه تهران بازسازی شد هواشناسی ایران ۲ اسفند؛ هشدار بارش سنگین برف و یخبندان در ۱۵ استان ترافیک سنگین در محور شهریار – تهران/ تردد روان در محور‌های شمالی کشور

جزییات پوشش بیمه درمان بیماران اوتیسم

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت گفت: در آینده تمام بیماران طیف اوتیسم را بیمه خواهیم کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۷ - ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 06
کد خبر: ۱۸۲۸۲۷

به گزارش راهبرد معاصر محمدمهدی ناصحی مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران گفت: در حال حاضر ۱۰۰ درصد هزینه‌ها را در بیمه‌های پایه و صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج در بخش دولتی و ۸۰ درصد در بخش خصوصی، عمومی غیر دولتی و خیریه پوشش می‌دهیم.

وی افزود: اکنون با ۴ هزار و ۲۵۸ مرکز طرف قرارداد هستیم و ۲ هزار و ۴۶۲ فرد طیف اوتیسم نشان‌دار شده‌اند، البته ما متوجه گلایه‌ها هم هستیم و مصمم هستیم با تمام توان کنار خانواده افراد طیف اوتیسم باشیم.

ناصحی افزود: سعی ما این بوده که در بیمه پایه اقدامات مهمی انجام دهیم هرچند که اصلا کار راحتی نبود؛ چراکه اگر پیشگیری را در بیمه‌ها نداشتیم و برخی از متخصصین معتقد بودند که پیشگیری بحثی در بیمه سلامت ندارد و ما تنها وظیفه درمانی داریم، اما خوشبختانه این سد شکسته شد و همکاری خوبی شکل گرفت و توانستیم در بیمه‌های پایه پوشش خود را افزایش دهیم.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران ادامه داد: امیدواریم مرکزی که امروز برای توانبخشی طیف اوتیسم احداث شد در سایر نقاط کشور هم ساخته شود. از طرف دیگر باید برای آموزش پزشکان جهت شناسایی این بیماری هم اقدامات جدی انجام شود که بیماران را به سرعت تشخیص دهند.

وی بر لزوم تدوین راهنمای بالینی درمان برای افراد طیف اوتیسم تاکید کرد و گفت: الان خدمات در سامانه‌ها بارگذاری شده است و امیدواریم بتوانیم خدمت دهی مناسبی داشته باشیم. در آینده تمام بیماران عزیز طیف اوتیسم را بیمه خواهیم کرد و ذیل صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج هزینه‌ها را کاهش دهیم. خدمات روانشناسی و کار درمانی در تعرفه‌ها قرار دارد و درخواست ما از همکاران مرتبط پذیرش این بیماران است و ما با هر موسسه‌ای که بخواهد قرارداد ببندد آماده همکاری هستیم.

ناصحی افزود: پوشش دارو‌ها هم انجام شده است البته شماره ۱۶۶۶ ما به طور شبانه روزی آماده خدمت رسانی به خانواده این افراد است./باشگاه خبرنگاران جوان

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار